Slide background
Slide background
Slide background
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Η ΤΗΝ ΒΟΗΘΟ ΣΑΣ.

Τι επηρεάζει περισσότερο την απόφαση της εταιρείας σας όταν κλείνετε ξενοδοχείο για τα επαγγελματικα ταξιδια;
Είναι η τοποθεσία του , η ευκολία μετακίνησης, η Τιμή, οι Παροχές ή οι Υπηρεσίες του; Το πιθανότερο, είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών , ανάλογα με το σκοπό του ταξιδιού σας. Στη FFC FALCON θα σας γνωρίζουμε προσωπικά, όταν μας καλέσετε!


Τα μέλη μας απολαμβάνουν τα καλύτερα ξενοδοχεία, στην καλύτερη τιμή για επαγγελματικα ταξιδια, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

  • ανά Κατηγορία Ξενοδοχείου,
  • σύμφωνα με τον Εταιρικό Προϋπολογισμό,
  • ανάλογα με Παροχές του Ξενοδοχείου,
  • ανά Περιοχή, Τοποθεσία ή Οδό.
  • 24/7 βοήθεια Έκτακτης Ανάγκης

Μέσω του ABC Premier Hotel Program προσφέρουμε στα μέλη μας ειδικές διαπραγματεύσιμες τιμές ως και -25% από τη καλύτερη διαθέσιμη τιμή του ξενοδοχείου. Με περισσότερα από 50.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως, το ABC Premier Hotel Program περιλαμβάνει 684 ξενοδοχειακές αλυσίδες, καθώς και χιλιάδες ανεξάρτητα ξενοδοχεία.

Τα μέλη μας μέσω του Premier Privileges προγράμματος μας απολαμβάνουν ιδιαίτερη περιποίηση από τη στιγμή άφιξης έως  και την αναχώρηση τους, με ιδιαίτερες υπηρεσίες και παροχές όπως welcome amenity, δωρεάν πρωινό, δωρεάν ίντερνετ, αναβάθμιση δωματίου και late check out από τα συμμετέχοντα σε αυτό ξενοδοχεία.
Στο Falcon Frequent Flyers Club Premier Privileges by ABC πρόγραμμα μας συμμετέχουν εκλεκτά ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων από όλο τον κόσμο.

Άμεση εξυπηρέτηση και αποστολή ηλεκτρονικής κράτησής σε ελάχιστα λεπτά στο e-mail σας.

Μέλη μας αποτελούν εταιρείες και στελέχη επιχειρήσεων που κατέχουν ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά.

Η εξοικονόμηση κόστους τιμής δωματίου για τα μέλη μας εξαρτάται από την περίοδο και τη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου, την ώρα της κράτησης.
Όλες οι κρατήσεις υπόκεινται στην πολιτική του ξενοδοχείου και στους κανόνες της τιμής δωματίου.


ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ABC ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ

Ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες του επιχειρηματία ταξιδιώτη.

Γνωρίζουμε απόλυτα, ότι ο έλεγχος των εξόδων ταξιδίου και η παροχή ποιότητας υπηρεσιών, αποτελούν βασικούς παράγοντες για τις επιχειρήσεις, που μας επιλέγουν για όλες τις κρατήσεις Ξενοδοχείων τους. Είμαστε στην προνομιακή θέση να διαπραγματευόμαστε με τις καλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες, προσφέροντας στα μέλη μας χαμηλότερες ή ίση με τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές ξενοδοχείων.

Συμμετέχουν μαζί μας, οι γνωστότερες παγκόσμιες Ξενοδοχειακές Αλυσίδες.

381 ξενοδοχειακές αλυσίδες με περισσότερα από 42.000 ξενοδοχεία στο πρόγραμμα διαπραγματεύσιμων τιμών Premier Hotels, σε 160 χώρες / περισσότερες από 7.400 πόλεις και επιπρόσθετα 80.000 Corporate- Resort & Spa και ανεξάρτητα ξενοδοχεία. Τα μέλη μας έχουν στη διάθεση τους  περισσότερα από 600.000 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Premier Hotels:

Μειωμένες τιμές δωματίου έως και -25%(από τις καλύτερες διαθέσιμες, χωρίς περιορισμούς τιμές) ανάλογα με την περίοδο και με βάση την πληρότητα / διαθεσιμότητα του εκάστοτε Ξενοδοχείου. Με περισσότερα από 42.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως, το Premier Hotel Program περιλαμβάνει 381 ξενοδοχειακές αλυσίδες, καθώς και χιλιάδες ανεξάρτητα ξενοδοχεία. Σχεδόν το 50% των ξενοδοχείων προσφέρουν έως και 25% έκπτωση από την καλύτερη διαθέσιμη τιμή

Premier Perks:

Επιπλέον Δωρεάν παροχές, κάνοντας την διαμονής σας ακόμα πιο ευχάριστη. Όπως Δωρεάν Wi-Fi στο δωμάτιο, Δωρεάν πρωινό, έως και 10% Έκπτωση σε γεύματα & Ποτά, Δωρεάν χρήση του επιχειρηματικού κέντρου, γυμναστηρίου/Spa, αναβάθμιση δωματίου κατά την άφιξη, δυνατότητα παράδοσης δωματίου στις 14:00 και πολλά άλλα...

Premier Προνόμια

Στο Falcon Frequent Flyers Club Premier Privileges by ABC πρόγραμμα μας συμμετέχουν εκλεκτά ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων από όλο τον κόσμο. Premier Privileges by ABC, το πολυτελές πρόγραμμα μας που ικανοποιεί τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών VIPs. Τα μέλη μας απολαμβάνουν  ιδιαίτερη περιποίηση από τη στιγμή άφιξης έως  και την αναχώρηση τους, με ιδιαίτερες υπηρεσίες και παροχές όπως welcome amenity, δωρεάν πρωινό, δωρεάν ίντερνετ, αναβάθμιση δωματίου και late checkout.  

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;

Καλέστε μας ή στείλτε το μήνυμά σας